Vardagslyx!



I fredags frulleshoppade jag och Katta med croissants och Vitaminwell! (USAnostalgi) Sen gjorde jag frisören och resten av stan innan det blev kväll och jag tog mig till Katta for some dinner please! Sen bar det av till Smålands där vi lekte dj's och dansade barfota till Anna, Lisa och Lazee. Mums!










Impulsköp.


I torsdags norpade jag lite plagg från Gardenkollektionen (utan att varken köa, springa eller slåss) Funtar fortfarade på om jag ska behålla allt. Det var impulsköp nr1. Impulsköp nr2 blev en tv?! Jag och Katta råkade hamna på MediaMarks Happy Hour så efter en timmes velande, 5 säljare runt oss och några samtal fick vi bärhjälp till bilen längst bort på parkeringen. 1990 kronor fattigare och en 32'tummare från Finlux rikare. Shitmajbritt! (Min dunderklump till gamla tv var visst inte så bra som jag trodde.

 

 

 


Eyokey.


Jag har haft värsta minisemestern sen i torsdags. Inledde den med pinsammaste grejen ever. Lång historia kort; Bevittnade sann galenskap i form av springade, knuffande, galna människor i hopp om en glimt av Hm Garden Collection. Skämdes och åkte därifrån tom- hänt, och chockad. Värt. Fixade några plagg på annat håll. Sen hade ju MediaMarkt invigning.. Fullt ös medvetslös?! You will see. Välkomnar bland annat en ny Gama hem.

Tröstpriset


Jag köpte ett par skor innan jag drog till Malaysia för typ hundra år sen. För att jag skulle bli glad när jag kom hem. Det funkade sådär. Det var ju fortfarande snö och kallt. Och tråkigt. Idag börjar kampen för semester i sommar. Så jag åka igen!

Uppfinningsrikt.


IDAG! Försökte någon handla med MITT kort! FYFAN. Banken kom på denna någon och spärrade det så nu väntar jag på mitt nya. Och hoppas att stolpskottet blir påkört av en ångvält. Under tiden får jag bränna av mitt andra kort, för imorgon jävlar ska jag göra något som jag inte är stolt över! Det ska bli spännande. Har inte köpt något sen jag investerade i en kedja till bågarna! Hade alla bågsnören inte varit neongröna förrut så hade jag köpt ett mycket tidigare. Det är ju briljant!

Vita stränder 2010


NU tar jag tag i mig själv. Sitter inne i protest mot vädret och drömmer mig tillbaka till januari/februari när det var sol. För min del iallafall! Ems och jag drog ju iväg en sväng. Det blev shopping i Kuala Lumpur, shakes på Langkawi, orangutanger på Borneo, fest på Bali, fried rice på Koh Chang och mer shopping i Bangkok. Massa roliga människor och stek. SÅ JÄVLA NICE. 25 bilder to show it då! Och ett bildspel för smaskiga detaljer.

 
















































Slagsmålsklubben



Gratis är gott! Fick med mig Elias. Käkade kinabuffé och ölade till Slagsmålsklubben och deras förband. Det var bra!






Lucky bastard!


En rolig grej då. Cidra med snäckorna på Norrlands, skrev mitt namn och nummer på en lapp och återgick till mitt Somersbyflow. SEN VANN JAG! Det är min lott i livet att gå och vinna udda grejer ibland. Typ kinderägghyllor, trosor och ansiktskräm. Vad hände med 25 miljoner i 25 år? Det kanske kommer. Under tiden nöjer jag mig faktiskt med att vinna över huvud taget!












Bio


Igår gick jag på bio med mah homeboys aka jeppelicous och rikkipikki. Alice in Wonderland! 3D och hela köret. Asnice! Fint firat efter en vecka med hard workwork, halsinfektion och nässelfeber..

Gävle


Idag sken solen rakt in i Fellans fina lägenhet och jag svulla bullar till frukost. Sen gjorde vi Gävle och jag kom hem med två solgrillor, en klänning och cykelbyxor!  B E AUTIFUL!









Lördagsmys









I lördags släktbowlade jag! Sen bar det av till Gävle, Felicia och hennes två efterblivna katter. Kirrade föda, kollade på Melodifestivalen, lackade på Melodifestivalen och fell in love med Roger Pontare all over again. När svenska folket röstat som JÄVLA AS gav vi upp och kollade på Bruce Almighty. Världens roligaste film typ.

ÖöÖL

'

I fredags gick jag ut och hade skitkul. Sen fick jag hicka som inte försvann. Blev skitsur på den, drog ett fyllekäk och tog tarren hem. Kammade hem två gainomax på grund utav generöst dricksande också. Woa!

Vardagslyxeri.



Idag åkte vi till Gränby och var lattepar! Luncha quesadillas på Barista. Och chailatte, uunderbara chailatte. Köpte två ringar, två öl och två cider också. För skoj skull!







Maskerad!



Dag två gick vi på maskerad! Oscarsstatyetterna spelade filmmusik och Sandy, Pelle och Cleopatra dansade med shots som bränsle. Avslutade med en chicken delifresh, jordgubbsmilkshake och pommes med vitlöksdipp. Vi gjrode det igen!





















Bucketnight!



Ems came som sagt to Uppsala! Jag och Katarina was already here. Efter vår shoppingdag hade vi bucketnight! Lyssnade på reggae, spelade ölspel och drack suuupergoda strawberry daquiribuckets på vårt eget lilla vis. Sen gick vi till Bj! Så jäla Awesomeee!






















Bling mah bling.


I fredags fikade jag med Lisa och Ellen. Kom hem en bautakanelbulle tjockare och ett par megalånga (och rykande färska direkt norpade) örhängen rikare. Kanske lite brunare också för solen sken ju!..? Eller? Nej. Whatevah. Solen är bäst iallfall.

Arkiv 2009

Idag tog jag värsta nostalgitrippen. Så följande inlägg tillägnar jag år 2009. Jävlar i min låda här har hänt grejer! Jag har haft kul fan!

JANUARI
FEBRUARI
MARS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUSTI
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER

Arkiv DECEMBER 09: Juletider.

I December blev det massa adventsfik,


julklappsfix,

 

juldekorerande,

 

julaftonsfirade,

 

juldagsfirande,

 

släktträffande

 

och nyårsfirade!

 


Arkiv NOVEMBER 09: Fest!

I November hade vi fina höstdagar,

min baklängesfylla,

pirognighten där vi efter många kvällars letande äntligen hittade stället dem delade ut piroger på,

tjejkvällen som började på nyktert på Platina och slutade efter många inträden väldigT onyktert på ÖG,

första advent när jag och lisa gick på marknad, mötte upp fler smulor och avnjöt fyrkverkerier och fika,


kulturtrippa med mor, bror, Salvador Dali utställningen och godaste buffén på Örtagården,

början av mina och Fridas frullefik,

och lambskallegasquen där jag för första gången i mitt liv åt lamskalle!

Arkiv OKTOBER 09: Börlin!

Drog med smulsen till Berlin! Bodde på jäligt fräscha Meininger Hotel Berlin Hauptbahnhof‏, drinkade på Volksbar, ölade på Unendlic, dansade till 60talet på Kaffee Burger, shoppade second hand längs med Kastanienallee, fikade supervåfflor på världens sötaste Napoljonska, hängde i Kreuzberg, åt godaste tonfiskpizzan på Famiglia, flanerade i Alexanderplatz, gick på höstmarknader i Eberswalderstrasse och Arkonaplatz, lunchade på Kauf Dich Glücklich med den smarrigaste White Russian, dog av skratt i alla spontana photoautomater, kastade ett öga på die Börlinmauer, avnjöt våra första döner kebabs, shottade asbillig jäger överallt, träffade roliga människor, målade graffiti och firade Lisa!




































































































Arkiv SEPTEMBER 09: Prague, Helsinki & Göteborg!



Jag och Elias åkte till Prag. Livsnjutarstyle. Checkade in i gulligaste sviten ever, hinkade öl vid vattnet, sippade drinkar på uteserveringar, åt god mat, åt äcklig mat, gick i souveniraffärer, vandrade runt i hela Prag och kollade på så många sevärdigheter som vi bara kunde. Vaclavplatsen, Pragborgen, Dansande Huset, Petrintornet, Karlsbron, Gyllene Gränden - You name it - We was there! Asnice Drinkarnas drink blev slemgröna Junebug. Yum!

































































































































Drog en kryssning med Ems! Satsade på taxfreen, en supergod middag med värsta dessertbuffén, vinare, salmiakkishots, K.G. och hans 15 brandmän, dansgolvet, Helsingfors, bakismat, shopping, finsk söndagsmarknad, riverdance performance, drinkar, värsta all inclusive lyxbuffén, spelautomater, neonarmband, finska klistermärket Walter samt Timo, en 2 meter anabol finne med hästsvans. Rawr! Bästa kryssningen ever!

 



















































Jag och Elias körde till Göteborg! Och eftersom jag älskar karuseller så blev det lite Liseberg. Och shopping såklart! Jäla stad alltså. Sov gjorde vi i Fårrden, fällde ner sätena och la ut madrassen ba. Käkade take away och kollade på movies.



























Arkiv AUGUSTI 09: Gotland & FödelsedageN!

 

Katarina och Ida kom och hälsade på mig på Gotland! Lagom till Lasse Lindh live på Toftagården. Somliga hänger på stockholmsveckan, vi hängde på medeltids- veckan. Käka fårkebab, lyssna på mungiror och kollade på utklätt folk. En riktig roadtrip gjorde vi också. Burnade iväg med fårrden till Holmhällar! Klättrade på raukar, hade picknick, solnedgångsbadade i Burgsvik och lyssnade på förfestradio hela vägen hem. Sen gick vi ut och dansade järnet på Gutekällaren!

 




























































 


 

 

JAG FYLLDE 20 BARRE och alla kom och firade med mig och Elias, söp, blev skitfulla och dansade sina rövas off på Snerkes! Jag säger som Barney; Legend..wait for it..DARY!


Arkiv JULI 09: Götelondon & Öregrund!

 

Jag och Blomkiss flög till London. Bodde på sötaste hotellet ever, åt supergoda superfrullar på Starbucks, kollade nya Harry P. rullen, tappade bort varandra på Topshop, drinkade, shoppade järnet, spanade in London från London Eye, ölade, njöt av stadens gator och hängde in my favoriteplace Covent Garden.

 









 


























 



Sen flög vi till Götlaborg där vi trotsade schizovädret och gick på Liseberg. Sprang omkring i regnponchos och kaninöron, smuttade godis (20årsgräns på öl?!) spelade bort pengar och åkte så mycket karuseller vi kunde vilket blev en del eftersom vi till slut inte ens behövde kliva ur karusellerna för att åka igen saamt hamade i radiobilfight med tioåriga pojkar (mest jag). Avslutade gjorde vi på stadens gator med en stadig frulle och lite citylife.

 

 

 







 










 


 

Jag och Elias tog en tur till Gräsö. Lapade glarres vid Fyren som hade gått och blivit en turistattraktion.







Arkiv JUNI 09: Usa & Gotland!


Drog till New York, San Diego och Los Angeles med mina smuls! Fick svulla bagels, se Frihetsgudinnan i all sin glans, kolla på värsta späckhuggarshowen, bo på ett äkta motell, svepa kilovis med milkshakes, äntligen prova på en Corndog (yum), föräta mig på hamburgare med cheddarost och bacon,  kräla omkring på Hollywoods Walk Of Fame, se allas vår favoritskylt alá Hollywood, näästan ge mitt nummer till Jack Sparrow (de vaa han..) Shoppa i ett utomhusköpcentrum, krama Shrek, träffa Svampbobfyrkant, åka movierides på Universal Studios, omringas av neonljus på Time Square, spana konst på MoMa och svepa vitaminvatten..m.m.m!





































































 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 











































































































Och sen åkte jag till Gotland, midsommar och hela köret! Möttes av hejarramsor, skyltar och flaggor på flygplatsen och sen blev det partaj. Blomkransar, midsommarföda, snappsvisor, varpa och dans så klart. Sen flanerade vi i Visby, stod lite på händer och dinglade omkring några dagar.



























Arkiv MAJ 09: Gräsö

Jag, familjen och Elias packade in oss i Fårrden, skruvade upp Svenska Skärgårdshits på högsta volym och drog till Gräsö, morfar och mormor! Fiskade sjögräs, planterade blommor och goffade mormors smarriga räkmackor.



Arkiv APRIL 09: Vårfest!

 

Allt och inget hände i April. Gjorde laxburgare som jag var väldans stolt över, hängde mer än någonsin på Gh om jag minns rätt, avnjöt värsta sommarfrullen utomhus(!) samt firade Valborg!

 

 

 

 


Arkiv MARS 09: London & Vemdalen!


Elias och jag drog en Weekend i London baby. Glassade runt stan på en sightseenbuss, lallade runt i Covent Garden, goffade godsaker vid Piccadilly Cirkus och flanerade omkring i alla möjliga affärer på Oxford Street och hade det allmänt bra.












Åkte till fjällen med familjen Elias också. Dammade av skidorna, surfade bräda, hinkade öl på afterski, festade loss på champange och våfflor på en topp och åkte in i en stolpe också. Såhär i efterhand skäms jag för min så kallade skidåkning. Men men!

.

Arkivet FEBRUARI 09: Berlin!

Vi spontanåkte till Berlin. Jag och världens bästa kussimurra.

Kurfürstendamm by night! Hotellets underbara säng var bäst.
Super frullen!Champange och en Black n' whitemacka kittla nice.

Slir i Kurfürstendamm shoppingboulevard med fina torg, affärer och rosa rör.


Slösade guld och hittade en fin pissoar!
Älskade Starbucks.

Wienerbreads och hela köret. Vår föda och tyskarnas speciallitet.

Checkpoint Charlie då!

The Börlin Maur såklart!


Tysk historia.

Finafina Hackescher Markt!
Avnjöt wienerschnitzel! Med äppeljucie.

Arkivet JANUARI 09: Thailand!

I januari åkte vi till Thailand! Le highlights;


Bodde vid Chao Praya floden en stund.
Hängde på Khao San Road bland affärer, backpackers och mysiga resturanger.
Vi smuttade alltid på dödsgoda watermelonshakes, strawberryshakes och bananashakes.
Missbrukade bananpannkakor med nutella!
Tempelhängde.

Bodde på Chaweng Beach.

Strandpromenerade.
Chaweng beachen.

Drog en snorkelutflykt.

Strandhängde.
Le view.
Vi åkte på safari runt ön. Satt du högst upp på bilen fick du grenar i fejset. Roligt värre!
Såg hela ön uppifrån och blev bjuckade på asgod mat på toppen.
Sprang omkring i djungeln!

Såg fina vattenfall!

Matade elefanter med bananer.

Sen red vi på gullepungarna.

Vi matade två små så jävla söta hårbollar!

Bodde på ett spaimperium byggt på klippor.

Poolhängde.

Fick grym massage, och helsköna kläder till det.

Lamai Beach hade bästa strandhaket med kuddar, grillspett och shakes att njuta av.
Lamai Beachen.
Hotell 4 var så fint så vi trodde vi kommit fel och hade den bästa frukosten ever!
(Det där är bara en av mina tallrikar)

Drog en av dem godaste drinkarna ever 64 våningar upp efter massa shopping.

På väg hem stannade vi till i Qatar.
Maffiga byggnader.

Blingförvaring.

Tadaa! Värsta lilla trädeet. För mitt 2 år gamla körkort (YES!) och allt bling jag samlat på mig. Är som en jävla skata fan. Grattis jag iallfall! Keep on börning. Hell to the no more nära-bli-av-med-körtkortet-upplevelser!

Prell me!


Nytt namn, samma gamla egoistiska Felicia. Skins var inte ballt. Jag skämdes bara. Nya namnet är mer jag så att säga? Ingen idé att skämmas när jag dragits med det i 20 år va. AJA. Jag har iallafall köpt en present åt mig själv. Och om jag nu måste ha en andledning till att prella mig själv så har jag en på gerre! Waaait for it..

Antiflintkampanj.


Jag gör mig redo att möta världen utan hår! Laddar upp med hattar tills den dagen jag borstat bort allt typ. Och för att vara allmänt snygg i kampen att förebygga flinten i sommar. I'm loving my hair before it leaves!

Vårcraving!


För exakt en vecka sen var Ems här och förgyllde min helg. Vi gjorde stan såklart. Köpte en bautakanelbulle (♥) och lite annat. Preparing for some vår! Don't wanna be naked if you know what I mean. Sånt får vänta till i sommar när vassen frodas.

 


Whatafack!?

Loord! Vad har vi sagt om vimmelbilder!? Och vad håller mitt hår på med!? Snopp. Får nöja mig med ett par öppna ögon, och att jag faktiskt har hår över huvud taget. Det såg ju lite mörkt ut där ett tag. Men fan asså forfarande inte okej. Så blir det när jag inte är vid mitt sinnes fulla bruk. Jäligt kul var det iallfall! Och min nya klänning var ju skitsöt.


RSS 2.0