Shoemania.



En fördel med att bo i London. SKOR! Underbara ting.

Sightseeing's for the birds.













På en dubbeldäckare genom London! Hej Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalgar Square, London Bridge, London Eye, Piccadilly Circus, bla bla bla och allt det där gojset men ska se och har sett tusen gånger i London. Men det är någonting med att åka sightseeing buss alltså. Jag tror det är kärlek.


En dag i sköna maj.



När plikten inte kallade. Brunchade jag med Tina, Kate och Fille hemma på vår gata i stan. Imperial Café gjorde gröt med dadlar och scones åt mig. Gött! Och så lite Oxford Street på den! Käka prisnedsatt våffla med belgisk choklad längs med gatan, spana in Tina goes Marie Antoinette på House of Frazer, fyndade på Primark och insåg att fan middag lagar inte sig själv. BU liksom?! Annars då? Rätt soft liv.


Oh, I believe in yesterday.



Sista dagen på min minication! Begav jag, Tina och Emelie oss ut på beachhunt. Hittade till Camden Beach, som var en beach med bar på ett tak! Svincoolt. Efter lite stek behövdes dock vatten så vi drog vidare till Hampstead Heath och en liten badoas med brygga. Bananskalade till oss en frän plats vid bryggan tog årets första dopp! Lord. Sjukt sorgligt. Och skönt så in i bängen! Innan vi slet oss därifrån spanade vi in hela London från Parlament Hill också. Snornice! Nu ska jag snart jobba. Snorbice.





















Hampsteads gator.










Mål i sikte!


I väntan på snorbra plats att ligga!




Man tager vad man haver som det så fint heter.


Heaven in London.








London från Parlament Hill!

Evening Glory.



En kväll bytte jag hårfärg, lagade indiskt, hade ciderprovning och avslutade med att kolla på Härrey Pottah. Asnice! Speciellt cidern och Härrey. Jag tycker inte jag passar i page.

London England.



Den e nice. Tredje tröjan gillt. Souvenirer när dom är som bäst! Nu kör vi.

Flanation in the nation.



Pearsen kom till Westfield och hälsade på! Sen blev det crêpes och bananshake på Crêpe Affaire innan vi spana in några affärer och tog oss vidare till Notting Hill och kollade på alla vackra hus jag ska bo i och Portobello Road såklart. När vi äntligen hittat The Redan som serva kaffe, öl Och cocktails sightsade vi vidare till Camden. En till crêpe från The Creperie i Stables Market senare drog vi hem, korkade upp vinet och värmde upp innan vi avslutade med indiskt på Mazala Zone i Covent Garden!


Crëpe Supreme med kyckling! Mama likes.















Portobello Road


Hade dom bara haft öl hade vi stannat där.








En Peach Sunset till moi!


The Redan. Inte jättebusy.


Camden.
















Crêpe med banan, butterskotch och grädde, frågor på de?!


















Mango Bellini, Yes Plz.


Butter Chicken. Classic.

Birthday Theme.




Mammsegos 50 Barre! Vi firade henne med att släta av en brakfrulle på The Breakfast Club i Angel, jag Dör för deras pannkakor med maple syrup, krispig bacon och bananshake! När hela frulleklubben sjungit klart och bjuckat mori på födelsedagskaka drog vi vidare till Covent Garden och spana in en gubbe som cyklade på en överdrivet hög enhjuling. Sen flanerade vi vidare genom Kensington Gardens till Royal Garden Hotel och Park Terrace Restaurant foe some Afternoon Tea. En Pimm's Deuce, ett glas champagne, jordgubbar i balsamicosås, fingerfood, pastries, nybakade scones, marmelad, clotted cream och Caramel Pear Tea senare avslutade vi dagen med öl, drinkar och kycklinglever på King William i Hampstead! Men inte utan att pianisten spelat Happy Birthday och dom tågat in med ännu en kaka med ljus i till mammsen sååklart.




















































The Smiths.



Peach Bellini Welcome
! För pearsen som kom till stan! Vi drog ut och festa loss på Likya, bästa turkmaten on the street. Husets nummer 9 var extremt god, trots dess bajskorvsliknande uppenbarelse på tallriken.


Shoe my broe.



ASSÅ! Dö med mig. Är det inte dom fränaste skorna som någonsin stått i mitt fönster?!


Think Pink.



Spana in! En rosa dröm på armen också! Maxat reafynd.

Sommaren i City.



Idag snackade vi sol, vind och inte vatten men asnice parkhäng i Golders Green Park med Fia och Elle! Precis som sommaren ska vara. Och jag är ledig också. I fyra underbara och enligt väderleksrapporterna soliga dagar. SCORE! Planation: Sol Embrace. Horisontmode All. The. Way.

Angel.



En trippeldate! I dödsmysiga Angel. Gick ut med vår favoritbarnvakt Malin och lyxade till det på Mem's & Laz -Vi snackar asgod mat och gudomliga brownies. Öla på The Camden Head gjorde vi också. English Style. Avslutade med några fina drinkar på The Keston Lodge som stod för Angels mysigaste rökruta!




Til Death Do Us Part.



Passar sig väl fint. Me myself and I liksom. Foe Life!

Vacancies?



När jag inte klippte mig men skaffade ett jobb. Släpade med fjongen dirr, skrev ut 50 cvn och drog till Westfield Shoppingcentre för att sprida budskapet. Spred det. Kände mig hemma bland affärer och halvnakna killar. Råkade gå förbi COS. Vågade inte gå in. Gick in ändå. Fick lämna cvt. Gick hem och kände mig nöjd.

Gick till Inditex Rekryteringscenter. Träffade en mindre glad receptionist. Var lite extra glad för henne. Hamnar på intervju på fläcken. Stammar lite. Blir skickad till Pull And Bear för ännu en intervju på dirren.

GAP ringer och bjuckar på gruppintervju. Går dit och knäcker. Firar med cider och en jäkligt stark wrap på Nandos con mitt moraliska stöd Filip. Chillaxar.



Pull and Bear ringer. Ja Tack! GAP ringer samma dag. To Late! Signar med Inditex. Börjar jobba på Pull and Bear. COS ringer. Frågar lite frågor och bjuder på intervju. Gör trevligaste intervjuen någonsin. Slänger in ett high five. Slänger ihop en outfit. Säger att jag gillar att laga mat men är sjukt dålig(?) Skrattar. Vill. Jobba. Där.

COS ringer. FICK JOBBET! Här har du hummern, skaka den får du göra själv liksom! Tackar Pull and Bear för mig. Tråkigt att säga hejdå till min chef där. Gillade henne. Är alltid välkommen tillbaka. Himla skönt ändå. Firade med att beställa kläder från Warehouse..

Spooners Paradise



Nu jäklar! Je vie ici, typ. Min engelska oas! Mitt rum i hus nummer fem på Gloucester Gardens in detail. Min affish. Mina plastblommor. Min minimala kostboksamling. Min dödssnygga Londonvorre. Mina paltor. Mina pjucks. Min hemmagjorda soffa. Mina håriga kuddar. Mina spetslakan. Welcome för sjutton!


















Instatail.



Mina nerpackade vipstuffs. Mot nya äventyr med brorsan. Hemma på min gata i stan - Gloucester Gardens i Golders Green. En av Tinas välkomnspostits!



Pestopasta på Pizaza. Hightechskärmar vid borden. En till av Tinas söta postits. Tina festade loss med pizza!

London Living.



Hejhopp gummisnopp. Jag har gått och skaffat mig ett liv i London, som jag alltid velat prova. Bytte Valsätra mot Golders Green, ICA mot COS, svenska mot engelska och allt det där. Man lever ju bara en gång vad jag vet. Så nu gör jag som Bertstjärt och skriver om livet. Det är ju alltid något shit som goes down här borta!

Personalrabatt.



AH. Äntligen då! Värd personalrabatt. Mitt första inköp blev en slemgul tröja och en ring. WOA!


RSS 2.0