I torsdags



..gick jag till Orvars och Stocken med en bunt pinglor och dansade med periskadrinkar i handen. Såhäär värt!

I fredags










..åkte jag till storstaden och rastade kortet, gick in i en lyktstolpe och drog en tacotallrik! Sen fick jag vara med på en grabbkväll som slutade med en utgång i världsklass på allas vårt Bj. Varvade dans med dricka och njöt av mina stabila converce all night long!


I lördags











..drog jag på roadtrip med mormor och mamma. Partey! Vi käkade godaste lunchen alá grillad lax med rostade potatisklyftor och kollade så att stugan levde. Det låg is på vattnet men vi åkte hem och grillade för första gången i år så jag är inte bitter. Det är vår och det firade jag med mina ladies på balledala! Värt jag vet!

I måndags


..käkade jag sushi med Frida och köpte ett par jäättefina örhängen.

Drinkar!

 

Jag har fått en bok med my kind of recept av big mama! Läser på inför Valle 010. Ska shoppa loss imorgon! Och flasha vad jag dinglat med på sistone. Mhmmm späännande.. Eller?!

Fest.


I lördags hade Ellen inflyttningsfest. Sen gick vi på maskerad och slira! Fick ett neonarmand som jag vevade med tills det var dags att vingla hem. Därimellan dansade vi i fönster och drack burkcider. Avslutade med en korvjävel. Asnice kväll med andra ord!




Välförtjänt


Jag äter yoghurtdoppade jordgubbar och har kollat på The Hangover med Ingela. Allt efter en hel dag i förbutiken. YES, I'm learning and I'm liking! The Hangover tilltalade mig för övrigt. ASKUL. Shit happens liksom. Been there. Goday.

Europa!

 

Here I come! Jag och Elias fyndade varsitt InterRailkort på invigningen av nya tågstationen i söndags, så i sommar blir det tågluff och flashpacking! Yey!

Att fula eller att inte fula

 

Det är frågan! Problemet med att gilla fulsnygga grejer är att man ibland inte riktigt vet varken ut eller in. Fult eller snyggt. Jag vet inte men ilandsproblem är också problem.

Spring break.


Då var det färdiglyxat klart på Gotland för den här gången. Hann flanera omkring i Visby, träffa släkt, äta god mat och sånt. Fyndade gjorde jag också! Underkläder for example. Inte min specialite då men på'n igen ba som dem brukar säga. Och Jag Är Nöjd. Idag gick jag till jobbet också, appropå nöjd. Det betyder att VÅREN  ÄR PÅ GERRE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Findag!



I långfredags åkte jag och Jesper till storstan! Vi festa loss på kinamat och magnumglass i vårvädret. Och jag lyckades Äntligen hitta en beige trench som inte satt som ett tält. Scoore! På kvällen våldgästade jag Lisa och hamnade på värsta påskmiddagen! Det var så jäla nice så hon blev inte av med mig förens fredagsfilmen var slut och 1 kilo av Lillemors 5 kilo påsk- godis var uppätet. Mysigt värre!


Påskhelgen.



Påskhelgen var en riktig killer! Var näst intill utbränd när den var över tror jag. Och fet efter påskgodis och god mat. Så nu är jag på Gotland en sväng och chillar ballen. Kanske tar en paus från en veckas godisätande. Får se. Har fått ett påskägg eller två, ett var från mig själv så det kanske inte gills i andras ögon. Elias kom med en stor påskhare om inge annat. Romantikern där.




 



Wawawiwa.


Coolaste grejen ever! Kollar på Borat och han bor på samma hotell vi bodde på i New York! Respecta!


Vrålnighten.

.
I lördags vrålade vi fram Robin som djtävlade och sen gick vi ut och drog en dans. I söndags bakisfikade vi.
.

RSS 2.0