Sol och finskt bröd.


Nu är Finland gjort och finska släkten träffad på studentmottaging! Lämnade rösten och finskakunskapen hemma och satsade på buffén samtidigt som jag räknade hur många gånger jag hörde mitt namn. Allt var snällt utom de Elias sa till alla när jag hämtat efterätt, vilket vi inte ska prata om (det var också buffé!). Sen hann vi kolla in Salo, fynda hand- gjorda smycken på förtidsmarknad och shoppa i Åbo. Fyndade godaste kycklingvingarna!













För bror har tagit studenten!


Fillefjong tog studenten och var så fin i sin kavaj och mössa! Massa fina vänner var med, massa god mat moffades, massa nice musik spelades, massa fin släkt kom och massa avundsjuka blickar kastades av mig på alla lyckliga och fina studenter. Fuckers! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skivorna.


Först var det Malins skiva med havtema. Jag och Lisa drog på oss sjömanshattarna och drog en dans.


Sen var det Fillefjongs. Vi körde grillmiddag, drack Mojito och lyssnade på Eurovision- godingar. Jag och Katarina tog i från tårna! När kroppen inte riktigt ville vara med ringde vi svarttarren. Och innan hemgången fick vi en private tour i centralbadet. Något udda men det var å andra sidan vi också?! HAHA. 

 

 


När jag fick lön.

 

Blev jag glad och firade tillskottet med jobbarkompsiarna på Brygganpremiären. Och med mig själv på stan. Investerade och invigde Yukikos i Saluhallen med Elias. Kom hem med en hattask och till ett paket med ett par sköna pjucks.

 




Muvie!


För att överleva förra veckan varvade jag jobbet med bio. Det blev Prince of Pörsia med boyfriends och Sex and the City II med allas min Lisa, som jag också kollade på allas vårt Eurovision med! Filmerna var bra som snus och Tyskland var värdiga vinnare. Trots att Frankrike och Moldova" drog jäligt vassa moves.


Gooaal!


Förra veckan var en jobbig jobbvecka så jag stängde av mig. NU, efter en jäätteledig dag med picknick och fotboll i stadsparken är jag fit for farre igen. På onsdag är det skiva, torsdag födelsedagsferre, fredag studenten och finland! Notering; Väldigt lite Ica. ÅH STUDENTNOSTALGI. Jag vill göra det igen. Och ta åtminstone EN bra bild på mig.


RSS 2.0