En Julsaga


Den tjugonde köpte vi julgran och den tjugoförsta klädde vi den!


Den tjugoandra gjorde vi julgodis. Julskumsfudge alá Felicia. Boom baby!


Den tjugotredje blev det uppesittarkväll med mormor, morfar, filip och Bingolotto!


Den tjugotredje köpte jag också mina sista klappar, och slog in alla. A tradition of mine. Julklappsverkstad på golvet, framför en film och så lite gott på den!


I år slog jag till på stort och rimmade! Heej naturbegåvning. Whaat up?!


Den tjugofjärde inledde vi med en riktig superfrulle och sen kickade vi igång julafton med att gå på julspel.


Domkyrkan i all sin glans.


Fellan tände ett ljus.




Sen kom lite släkt och i vanlig ordning tvingade mamma alla stå ute i tomte/pälsmössor och dricka varm glögg samt sjunga julvisor. I år blev det till skillnad från förre året Inte Idas sommarvisa utan Hej tomtegubbar. Det är tur att vi bor längst ut på gatan.


Sen blev det Kalle & c:o.


Ingen jul utan mössens sång I tell you!


Och så lite julgodis på den!


Skumtomtar och knäck.


Åt julmat tills jag höll på att sprängas. Och sen åt jag ännu lite till.


Öppnade julklappar till Karl-Bertil.


God Jul då!


Avslutade med att kolla på bästa Love Actually med mamma, pappa och Allefjong.


Den tjugosjätte blev det turkeydinner enligt tradition in the Nyk.




Emelie är inte helt fel i köket..


Tuur att vi var aktiva och lirade lite pil för den tjugosjunde hade vi filmmaraton med honungsbaguetter och oboy heela dagen. The Boat that Rocked, Harry Potter & Halvblodsprinsen, Gamer och Monsters vs. Aliens hann vi innan vi var tvungna att åka hem. BU.


Fan jag tror att jag har knäck i rövven!



-"Haha jag kanske skitit knäck, det är första gången i så fall" Loord. Jag och min kära familj har gjort julgodis idag. Man får välja själv vem man tror kläckte den kommentaren. Här vare knäck, julskumfudge, mozartkulor och snickers i alla fall! Och nu är jag ledig FEM dagar! Halleluja moment!

A Holly Jolly Christmas



Idag fyndade jag och mamma julpynt! Allt som var kvar att pynta (*lite mer) i huset var mitt rum. Nu är alla fyra ljusslingorna upphängda, alla tre julljusen framställda, alla två tomtarna nyköpta och min one and only vulgogran klädd. BAM! Jul vare här. Och imorgon får jag julledigt! Då lovar jag att bli bättre på att svara i telefonen och vara allmänt social. Undskyld! Som dem säger i Danmark.












undskyld


Give it to me baby uh huh, uh huh



Den här har suttit på kylskåpet sen slutet på november, bra som jag är på det här med att vilja ha. Den täcker absolut inte alla mina begär men jag tackar speciellt inte nej till någon av dessa läckerbitar. Jag finns här för den som vill ge mig!

The man



Lite sockerkringlor, skumtomtar och så Jul med Ernst på tv. Do You Feel It?! I Feel IT! Fyra dagar kvar till självaste julafton! Fyra dagar som jag tänker dränka i julstämning. Jag tror inte på tomten, jag tror på Ernst! Peace out.

I'm gonna be a quiet bad ass. Like Harry Potter




Kollar man snabbt så ser det ut som en tandställning, enligt mig. Men å andra sidan behöver jag ju glasögon... Det är i alla fall ett örhänge. Späännande! Om jag lyckas få på mig det, utan att ha sönder det så kan det bli bra. Appropå accessoarer som jag har dille på at the moment. För mina glajjor blir ju som en accessoar.. Och jag vet inte vilka jag ska välja! Jag vet inte vad jag ska tänka på för att ens kunna välja, förutom min ansiktsform men redan där går det liksom utför.

Four eyes



Idag var jag ledig! WOHO! Sprang lite, lunchade med pearsen och gick på stan med pappsen! Det resulterade i en spontan synundersökning vilket i sin tur resulterade i... glasögon! BOOM BABY! Mitt ena öga jobbar för två. Typ. SÅ nu måste jag välja bågar Och bli retad av glasögonormarna i familjen för att jag inte längre är ett wonderchild. Mobbningen kan jag ta, men att välja bågar?!

I-landstress


Det är precis så töntigt som det låter! Ska jag eller ska jag inte köpa dunjackan som råkar vara obillig...!? Vilka av dem fem glasögonen som jag fått med mig hem från optikern ska jag välja?! So we meet again beslutsångest... Åh! Hej stress! Ja, morsan ville att jag skulle ha en rejäl jacka och optikern ville att jag skulle ha glasögon.. ÄR det någon som noterat att jag skelar ibland by the way?! Felicia Fun Facts; Råkar vara vindögd. Någon som kanske inte vågat säga något? Det är lurre, It's out in the open!

I just can't get enough!



Igår lekte jag ett jäla mifo. Körde 11-21.30 på Ica och hade fokuserat på att överleva mördarpasset så pass mycket att mitt liv kom av sig helt när jag kom hem!? Och så ringde Felicia och ville ha sällis på Shell. Så jag och mitt liv åkte dit. Åt lite skit, läste lite magazines, shua på fikaväktarna och hjälpte henne att stänga. Braa där. I got a life som E-Type sjunger. Fast sketnice avslut på den dagen ändå!

And the days blur into one.

Radical Face – Welcome Home, Son



Och så lite gåshud på den!!!

It goes around the world.

 

Idag är det exakt en månad till Jorden Runt 2011! Klockan är mellan den tionde och elfte. Den tionde lyfter vi och den elfte landar vi! Jag tänker hitta mig själv, min bränna and of course - the jakt on the best piña colada ever continues! Hittills är det Budapest som står för le number one. Det där med att hitta mig själv vore coolare än det låter. Det skulle vara trevligt att inte vara helt clueless när jag kommer hem. Good luck chuck!


Prutt!


Min dag började på topp och sen gick det mest utför. Körde en favorit i repris och simmade med mammas föreberedelseklass och så en lunch med mamma på den. Sen kom jag hem och ropade för femtonde gången på minst en vecka om jag fått paket och fick mitt femtonde neej. I slutet av november beställde jag ungefär hälften av mina julklappar från Asos (jaa till mig själv också), som skulle skicka skiten inom en vecka. Idag lackade jag ur, surmailade och frågade varför jag inte fått min beställning. Till svar får jag att jag fick den i tisdags? Jaa fast naej..? Jag skulle leta runt lite på tomten för att se om dumjävlen till brevbäraren dumpat paktet där men det hade han inte.. Eller så hade han dumpat det jävligt synligt så att någon ful jävla tattare hittat det. ELLER så dumpade han det hos någon av mina grannar som tyckte allt var jävligt snygg skit och behöll det. Jag tror inte på någon av mina egna teorier men hur som haver har jag gått och tjurat idag. Fram tills nyss när dem skrev att dom skickat en ny beställning nu. Spank You. Tyvärr var bikinin jag beställt slut... Kanske bara bra. Mitt ass var säkert för stort ändå. DESSUTOM håller jag på att bli blind för idag på Gränby så tyckte jag mig se en jättegullig farbror gulla med en liten gullig bebis i armen och när jag passerade honom insåg jag att han hade protes och höll på med sin plånbok. SÅ. Det kanske är lika bra att jag jobbar om mina lediga dagar ska vara såhär.

Fast dagen är ju inte slut än...

The island of making löve.



In the last episode, Felicia bought two new sweaters to wear. She's broke now, but according to her - It was worth it. Okej jag ska sluta vara cool. Kan tänka mig att jag är den ända som läser det där med en mörk manlig trailerröst i huvudet. Men nu när vi ändå spårar in our minds så kan jag medela att jag nyss bevittnade ett av dom bästa avsnitten ever av Scrubs! Dom var sketroliga på Bahamas. Tänk om jag och Elin tar oss ända dit! Det vore något.


Bitches be loco!



Jag vet att jag tjatar men det är tisdag och Cougar Town är bäst. Det dåliga är att det tar slut såhäär fort. Bevvan ligger jäkligt bra till också men det kan jag bara kolla på när jag är ledig, vilket jag ungefär aldrig är at the moment. Det händer dock att jag är det och då jävlar i min låda händer det grejer. För det första kommer livslusten tillbaka och igår åkte jag till stan och lunchade med IcaMirjam! Och när hon drog till jobbet drog jag till affärerna. To be continued...

Det var tamejfan det finaste jag hört sen jag konfirmerade mig.



For all you Karl-Bertil Jonssonfans out there! För igår såg jag och Elias en av dem finaste filmerna jag sett. Det var det bästa av min söndag. Resten jobbade jag. I lördags kollade jag på An Education, det var det bästa av min lördag. Resten jobbade jag. Den filmen var också väldigt bra, inte lika fin som Blind Side men det var bara bra för jag orkar inte gråta mig igenom två filmer på två dagar ju!

Glöggfest.



Igår blev det glöggafton med boysen! Vi smuttade på hela tre olika sorters glögg, lyssnade på julmusik och avslutade med att rocka beejay. Allt var top notch förutom att Jesper vägrade vara min mingeldvärg när vi ölspelade.. Blir man gud så är man liksom!? Nu har jag varit på Hemmakväll och laddat upp med tre rullar och en hink godis. An Education here I come!

Just keep swimming!



Hej bra dag! Först drog jag några längder, efter det så hängde jag på morsan och hennes förberedelseklass på äventyrsbadet, sen lunchade hon och jag och sist drog vi en runda på stan. Jag införskaffade ett par riktiga vinterpjucks (läs; mammapjucks) Vuxenpoäng där! I övrigt bevittnade jag tantvattengympa som var en riktigt sorglig syn och gjorde en fantastisk upptäckt när vi fikade på stan; en kanelbulle korsad med en lussebulle. Och så lite Beverly Hills 90210 på den!

Restaurang Hjortron.



Förra onsdagen dineerade jag med livan, martan och trollemor på restaurang Hjortron. Tre rätter som kittla dödsskönt, precis som sällskapet! Vardagslyx är bra lyx.












Gotland.



För snart två veckor sen drog jag en Gotlandweekend med resten av mitt crew. Jag åt mest om man kollar på bilderna.. Fast jag gick på julmarknad, träffade farmor och farfar, lunchade på Toftagården, gjorde Visby, fikade på Skafferiet, läste massor och rörde lite på mig också. Jag svär! Det var Väldigt skönt och havet hade den finaste färgen jag sett over där. Good shit.
















































RSS 2.0