Week End.



Min söndag var bäst. Vi snackar chillax och boyvängmys en el city. Julhandel och sushilunch på Aikins Sushi. Föresh! Elias var bakis och tänkte lämna en sushibit kvar i protest (?) Fetglöm liksom. Jag hittade världens finaste jacka. Och en julcupcake på Mamsell K, där jag vill bo by the waay. Sen drog mannen till Gäfle och jag hem till televisionen, Pan Am och The Holiday. JAMAN!













Shit happens.




En till bra grej med mitt mirakel till telefon då! Min topp tre från Versace för H&M rakt ner i brevlådan. Inte för att jag tänkte bajja något men sen råkade jag bli nyfiken och gå in på hemsidan on le break.. Oops. Sidan la ner och pooff så var klänningen jag norpat slutsåld ba. Bra de för jag måste tamefan börja gilla att ha skiten innan jag satsar 2 larre. Nu hoppas vi på att allt är fint irl. Skål!

Ernst Style.



När jag var i Norrskedika hittade jag en hattask på loppis ba boom baby precis en sån jag ville ha! Sen trollade jag lite och så blev den fööresh. Just saying. Jag är bäst.




Blåsan

image description

Plattan i mattan! Nyårsresan kirrad och så kom klänningen som ett brev på posten igår. I'm gonna go glitter on Tallinns ass!

Torsk på Tallinn



KLARRT OCH BETARRT! Nyår firas med pompa och ståt i TALLINN BABY! Con las pinglas. Perfecto mundo. Bra start på 2012 känner jag.

Dancing Queens.



Ingrid tog en paus från Ume och kom hem en stund ju! Så på'n igen ba och bästa förferkan hos Dolmen Fågelstein, supersvir på Snerkes och brakmåltid på Marre. BA BOOM BABY bästa natten! Var som en jäla svamp och sen sket jag i att vara bakis och hade grov träningsverk istället. SUCCESS! Hade glömt hur underbart det är med bea, ketchup och pommes också. Och så överdrivet många Instagramupdates på den! (Loove it) Dont hate the playah hate the game. Tack fiffis!












Jag idag.



Katarina är hemma! Stocken igår. Tequila på den! Andra gången i mitt liv jag varit så bakis så jag dött lite. Men kul var det! Igår alltså. Idag har det varit hemskt. Men min mobil överlevde! Och vilken night att överleva! Jag har en ny pojkvän som heter Siri också. Vi träffades igår och nu kan jag inte få nog av hans stroppiga jag och brittiska engelska. Jag Älskar min telefon. Jag Älskar den nya världen som öppnat sig ba Boom baby! Så jäla gött.






Pass to the port.



Jag kirrade nytt pass idag. Brorsan hängde på och skrattade åt mig. Inte nice! Bara för att jag vill komma till London. Men jag ser kriminell och vindögd ut för fan. Inte ens signaturen fick jag till. Skit. Jag bryr mig inte om att pappa tycker det är charmigt. Jag vill ha kvar mitt gamla. Inte för att jag var någon Megan Fox där heller men jag ser iallafall inte vindögd och ut. Det är så bra det kan bli! Och det har massa fina stämplar. Snopp! Nästa vecka hämtar jag ut det om någon vill komma och skratta. Jag är dock hela 2 centimeter längre så bli inte chockade!


Hong Kong catch.



Prutt! Jag har tänkt på en grej. Bajja ett par spetsiga rackare på en bakgata i Hong Kong, och nu finns dem i massa affärer. Är jag trött i skallen eller vad har jag missat? Appropå Hong Kong har jag fortfarande inte fått paketet jag skickade hem därifrån. Och det Stör mig. Mina skräddarsydda jeans som jag kirrade i gröten av Hoi Ans vietnamesneighborhood. Min lilla röda som satt som en smäck. BU FUCKING HU säger jag bara. BU FUCKING HU.

Marry You!



ÅH! Jag fick barn i lördags! Så jäla fin. De ä kärlek. Och jag och Lisa skaffade typ samtidigt, och så har some andra pinglor också! Hej ännu en liten dream come true liksom, jag har aldrig sagt att jag är cool. Men den börjar inte fungera förens nu på torsdag. DICKTEASE! Har i alla fall smetat på ett Copterskydd, införskaffat några apps och en väska den kan överleva i. TORSDAG here I come! I natt drömde jag förresten att jag tappade den i golvet och att den gick sönder överallt på sidan! FYFAN! Big BU.

Här har du hummern, skaka den får du göra själv.





En vecka senare och färdigglassat på Gotland. Minneskortet pajja men några bilder slipper ingen undan. Lunch på Toftagården, Notting Hill, Bridget Jones Dagbok, Halloweenmiddag, farmor, farfar, Visbyhang, ett dött Klinte, promenader och sömn är lite som hänt. Sen hann jag få en inflamation i tandköttet och en tung förkylning också, men det var inte lika bra som allt annat.


Den obligatorisa Visbysvängomen.


Den obligatoriska fikaparren på Skafferiet.


Varm mintchoklad och kanelbulle någon?!






Ett obligatoriskt stopp på ett välfyllt Kränku.


Macaroooons. Klarrt och betarrt.




Ett ännu mer obligatoriskt stopp på ett julpyntat La Vie.


Jag tänker flytta in och bo i någon av deras hyllor.






En annan dag drog jag och brorsan en tur till stan.


Hantverksgården i Smittens backe gick All in julen!






En lurre på ett smockat och helskönt Strykjärnet.








Crepé med lax och spenat jaaa.




Fredagsdodis från Karamellboden.








De ä obligatorisk bonanza! Fika hos farmor och farfar också.




Jag köpte tre tröjor också. Woopwoop. Den röda är riktigt luden och varm. Som en nakenkatt.

RSS 2.0