Flanation down memory lane.



Igår blev det nostalgimiddag med Lisa och lite Anna på Orvars. Sen körde jag vidare på nostalgin, släppte taget om mina Disney VHS och började samla på Disney DVD. Disney är och förblir bäst, Orvars nachotallrik likaså.

Room service.



För exakt en månad sen fick jag en ny byrå. Lite större, lite bättre. Dem säger att man ska hitta saker att fira och det där var min sak idag. Skit. Mörka tider. FAN och min älskade tvbubbla sprack precis. En och en halv underbar timmes flykt från verkligheten. Cougar Town gör mina tisdagar! Och så lite vaniljglass med hjortronsylt på den. Notera: Inte godis. SCORE! Orka min patetiska självdisciplin. Jag vill tillbaka till min tvbubbla.


Who in the merry merry month of October.



Jag har haft bästa helgen ever. Ems kom! På lördagen gick vi ut och svira med lisalover och boysen. På söndagen svullade vi (och kidsen) på bio till Dumma Mej, och fortsatte hemma till The Collector och The imaginarium of Dr Parnassus. Och idag shoppade vi! Nu har hon åkt och det suger.






Jorden runt på 112 dagar.



Idag fick ica veta vad jag bestämt mig för att göra i januari och det gick jättebra! Jag är dock bekymrad för jag har separationsångest och alldeles för många fjärilar i magen. Jag kommer sakna tryggheten. Jag kommer sakna mitt jobb, mina chefer och jobbarkompisar. Ja, jag är töntig ibland. Men när jag åker och gör det jag gör bäst så kommer jag att vara cool. Hoppas jag. Bu fucking hu.

Kappornas kappa.



Snart är det lön och det är ju bra när man är pank! När förra lönen kom åkte jag till stan för att hitta den perfekta kappan, hittade kappan och köpte den. (I princip, lisa snäckan fick köpa den perfekta storleken i storstaden) Rock'n'rollcoolt som Toralf skulle säga! Ah happy times. SÅ länge sen var det jag hade cashflo.

Personalfefefefest.



Förra lördagen var det personalferre på gerre! Mötte upp hela Magneten på Bowlaget, drog några strikes och vandrade vidare till Le Flurr! För mat, dans och allt därimellan. Drinkarna vällde och jag hade det sjukt kul. Och spårat!





Höstpremiär och fleecetröjor.



Förra helgen drog jag och bror en roadtrip ut till resten av familjen på Gräsö. Det blev film, godis och svamp i drivoor. Asnice! Familjen Favorit drog på sig gummistövlarna och fleecetröjorna och jag kom på att det är hur trevligt som helst att gå ut och plocka svamp när vädret är fint och man faktiskt hittar någon. Typ som att det bara är kul att fiska när du får napp. Den Här helgen blir det personalpartaj! All in! Citerat jobbarkompis.Hell to the yes!












London calling!


När bror tog studenten och fyllde år tyckte jag att han förtjänade en shoppingdag i London.


Tisdag morgon åkte vi!


Inledde som alltid med picknick på bussen in till stan. Jag dör för mackorna i de landet.




Shoppade på Oxford Street och Primark.




Lunchade på min favorit Wasabi mitt i smeten. Snabbt och gött! Sushi eller nudlar!


Bodde gjorde vi i Earl's Court omringade av fina pubar och resturanger.


En av resturangerna var Masala Zone. The chosen one for our middag.


Smuttade på en Mango Lassi i väärldsklass.








Min frulle i London krävde ett Starbucks. Och till min glädje bodde vi vid ett.


Njöt av världens krämigaste citronmuffin och en vaniljfrappe! YUM.


Finflanerade runt i Notting Hill.










Sprang in i alla fina affärer som fanns.










Inte utan mitt Covent Garden. Världens mysigaste ställe.





Lunchade på världens sötaste Créme de la Crêpe.








Våfflor, pannkakor, crepes. You name it, I love it. Och så en melonsmoothie på de!


Underbara ting.






Onsdag kväll åkte vi hem. BU.


Kom hem med ett litet lass fynd.








Köpte upp mig på strumpbyxor och skit på Primark. Mindre roligt, mycket billigt!




Världens smartaste grej. Väskparfym.







'
Hittade världens tunnaste och mjukaste jeans. Take that leggings. (Som jag också hittade)




Oktober.


Hetaste modet inom ica branschen; en svart polotröja! Den och lite annat köpte jag en dag på stan i September. Och nu är det Oktober! Utanför jobbet står tiden visst inte still alls!

 





RSS 2.0