En dag i sköna maj

 

Vi gjorde rostbiffmackor och låg och solade vid vattnet för någon dag sen. Sjukt värt. Och sen så har det grillats hos Erika också! Sommarn är bäst ever och Bacardi Breezer gör den ännu bättre fan. Rostbiff också för den delen.















Me no speak americano!


Igår skrek vi Robin till final på Gillet och sprang till Platina för att fira! Stekarvävde och hade skiitkul. Nice surprise!






Smygsommar


I lördags var det finaste dagen ever, och jag jobbade. Såklart. MEN så fort jag var fri, vilket faktiskt var i tid, så åkte vi och grillade hos Anna. Smutta vin och åt en riktig stek. Kött är gött! Speciellt när man kuttat svålen och vänt den sex gånger på en engångsgrill. Mina grillskills börjar ta sig, det gäller bara att inte vara hungrig när jag ska göra det för då blir jag nervöös. Varje gång jag gör det riskerar jag att bli utan föda ju. APPROPÅ min något bekymrade min?!

 

 


 


Farrelarre.


Yes. Nu är jag en riktig fattiglapp. När vi bokat BARCA sprang jag till stan och köpte upp mina sista slantar. Det var mindre bra Men nu behöver jag iallafall inte gå naken där borta.. Och med tanke på vad jag såg i provhyttsspegeln är det en bra sak!





Vuxenpoäng!


Inte till mig dock. Men till Erika som köpt en jättefin lägenhet! Vi firade henne och den i fredags. Det var dukat för fest (yum) och sen bar det av till Birre. Hur trevligt som helst! Appropå ovärda grejer (och den fantastiska bilden) blir jag arg på ovärda människor på krogen men å andra sidan är de rätt ovärt de med, kolla bara hur jag ser ut?!

Prutt!


Jag har ännu ett ovärt inlägg på gerre. Det är nog för att jag gör rätt ovärda grejer. För någ- ra veckor sen tappade jag mobilen i toaletten. Fick panik och sköljde av den. Den överlevde dock, men fortfarande ovärt. Nu har jag suttit och tjurat ett tag vilket har gjort att jag i princip nått botten vilket i sin tur har gjort att jag inte är så kräsen när det gäller saker att bli glad över. Men också ovärt. Paus för intresseklubben som antecknar. En annan ovärd grej var när jag var tvungen att köra in till vägkanten och ta kort på himlen. Men den var faktiskt lila.

BARCA!


Jag skriver i extas! Kinderna är knallröda, som alltid när jag stressar upp mig. I juni drar vi till Barcelona för fan! Och från Arlanda dessutom! Jag och snäckorna! Lyckan är Total!

Midsommarafton, midsommarafton!


Ja då är sommaren som bäst! Det är bokat och oflexat. Jag och snäckorna drar till Gotland och firar! W u n d e r b a r e n!

I min skottegottebank bakom huuset



Extra Extra senaste nytt! Fler skatter till kistan, från när jag var i storstaden bland annat. Dem där skorna  har jag velat ha såhär länge! Yey. Kände mig som lillkillen i NV reklamen fram tills jag fick med mig dem hem. HAHA jäla reklam.












Man blir nästan religös på Valborg

 

..kom vi fram till när solen sken och vi satt och smuttade champange på Annas balkong på en av årets bästa dagar. Soom jag tillbringade free as a fågel i bland annat Ekonomikum med en picknickkorg, med massa pinglor framför grillen och hoppandes till liveband på Norrlands! Uppsala är bäst ingen protest.

 














Prelle på sängen


Frulle på sängen i all ära men kakfat på sängen är strået vassare! Det var mammas bra idé.

RSS 2.0