Sausage of mine!



Den här lilla korven ska jag och Elin ha med oss till världen tror jag, om vi behåller den. Netonnets lagershop hade premiär idag så jag skyndade fynda, en inte så dold talang jag har..


Say hello to my little friend.



Nu har jag jobbat nonstop i en vecka. Paus för applåder. Mitt i all tristess och depression av att åka till jobbet när det är mörkt och åka hem från jobbet när det är mörkare har jag gjort Två bra grejer; Gått på Annas inflyttningsfest och Parken samt raggarrundat Gränby, som funkar som relaxation för mig. Dregglade efter julpynt och köpte en jacka och tröja, båda extremt välförtjänta..!


Oo De Lally.



Jag är sjukt jäkla cool. Här är mina Disney topp 10!

1. Robin Hood - Love
2. Per Myrberg – Havet Är Djupt
3. Disney Studio Chorus – Little April Shower
4. North Shore Children & Key Cygnetures – Hawaiian Roller Coaster Ride
5. Anders Aldgård – Snart Är Det Jag Som Är Kung
6. Per Myrberg – Ta En Kyss
7. Susan Egan – I Won't Say (I'm In Love)
8. Heléne Lundström – Färger I En Vind
9. Kathryn Beaumont – All In The Golden Afternoon
10. Meta Roos – En Värld Full Av Liv


Run bitch run.



Jag har nya löpardojjor! Sådär lagom till snökaoset. Braa där. Nu blev knäna glada. De där med att hitta ett par snygga löparpjucks behöver inte vara det lättaste när dem flesta är fula. Feel mee!? Nu måste jag träna också.. Efter old school Beverly Hills smäller det!

Limited Edition.



Loord, kunde Cougar Town och mitt godis ta slut fortare?! Tillbaka till verkligheten med en smäll. Utan godis. BU. Har i och för sig en flarra vorre! Men är inte jättesugen at the moment. Jag nöjer mig med att kolla på den. My precious.. Fick den av snuffe igår! Och idag kom mina Disneyfilmer också. Yey! Det ska va gött å leva. Vorre och Disneyklassiker is the shit.

I will always be just a little bit fat.



Jag älskar Bridget Jones. Hon är bäst. Böckerna är bäst. Filmerna är bäst. När Colin Firth jagar Hugh Grant till I believe in a thing called love med Darkness är bäst. Rätt och slätt Good shit! Bästa bubblan att fly till när livet ligger lågt. Och det var precis vad det och jag gjode igår.

Man kan också kolla på danska Unga Mödrar och se när en artonårig tjej som är så fet att hon verkar ha problem att ta sig fram till altaret gifter sig.. Förlåt men jag blir irriterad, Och glad att jag inte är hon.

Den som spar.



Igår drog jag min första lussebulle. Såå jääkla gött. Och idag drog jag och big mama en raggarrunda till dit vi kände för, bland annat mysigaste Fullerö där jag drog min andra lurreburre! Craazy. Jag vill bara flytta hemifrån och inreda när jag är där. Sist hittade jag ett fint fat och den här gången kom jag hem med en bricka och glas eller ljuslyktor.. Vetifan. Hamstrar iallafall för någon gång blir det ju av.










Snart är det jag som är kung.



Idag gick jag in i killarnas omklädningsrum när en av mina chefer bytte om, drog fram matlådan och fick se att min mozarella fryst över natten och sist men inte minst tappade jag mina skåpnycklar lagom tills jag slutade och fick springa omkring och leta i 40 minuter, eftersom jag hade alla kläder, bilnyckeln och den extra skåpnyckeln i skåpet. Nyckeln hittade jag i en papperskorg.. Om inte mina jobbarkompisar tyckte jag var ett freak innan så har jag nog lyckats nu. Trots motgångarna vågade jag mig på ett skivstångspass, överlevde och firade med ett varmbad och lite Piaf när jag kom hem. Och icke att förglömma Cougar Town på den!

Hej Felicia!



HAHA. Jag dör. Varvar Edith Piaf med Disneyklassiker (Någon som undrar varför jag inte skryter med min musik på Spotify?) Är dösugen på att sitta och hinka öl och framför allt väldigt nöjd över storslagna händelser på jobbet. En väldigt underbar, något speciell liten tant som kan alla Icaveteraners namn har lärt sig MITT! Efter 3 år väntan. No more Hej Du! Det började med ett "Vad heter du?" (YES!) Följt av ett Hej Du! Som vanligt (NO!) One step forward and two steps back liksom. Men för några dagar sen jävlar! Och nu överösor hon mig med Hej Felicia! SCORE!

Ett kundmedelande.

Idag stänger vi klockan sju på grund utav inventering.
Välkomna åter imorgon klockan åtta.

Jamen. Nu har jag inventerat och bjudit på ett, till och med två kundmedelanden. Det var som att ställa sig framför klassen och redovisa ett arbete all over again. Det var länge sen jag blev så nervös och fick psykbryt. Ja, jag undrar också hur det kommer sig. Men lite roligt hade vi åt mig iallafall. Det var nog bara inte min dag idag så nu skiter vi i den! Peace out.

RSS 2.0