In New York!



Dag 1 kom vi till New York Inn, slaggde till en stund och tog oss an New Yorks affärer! Spanade in allt vad 7th street hade att erbjuda och frossade loss på Hm, Victorias Secret, Gap, Forever 21, Aldo, Zara och alla andra underbara ting tills solen gick ner och energin likaså. Och så en middag i sängen framför tvn! Lyx.


Empire State Building.


Sjunde gatan!


En sallad från Bread Factory till middag framför tvn som var hälften så står som rummet!


Hemma på våår gata i stan.



Dag 2 vaknade vi till strålande väder, gick i lite affärer på väg till Empire State Buildning för att där få stå i en väldans lång kö för att sedan få se en väldans fin utsikt över New York! Asvärt. En corndog på den och sen blev det Madison square park med blommande träd  och lite shopping kring Union Square innan vi kom till Battery Park/ Battery Park City och tog en guidad färjetur förbi skeppet, Brooklyn Bridge och Frihetsgudinnan så klaart! Jäla pudding. Sen räddade Elin en liten kille som tagit sig vatten över huvudet innan vi gick vidare till ett byggkaoset Ground Zero, via Wall Street förbi tjuren till Century 21 där jag fyndade finaste orangea väskan ever. En late dinner på ett deli brevid senare deckade vi i våra sköna sängar.


Min säng precis vid fönstret så jag kunde ligga och spana ut!


Våår på 7th Street!


Le view.














Corndog!




















Frihetsgudinnan då.


Brooklyn Bridge.
















New York skyline!










Battery Park!


Räddningspatrullen!










Trinity Church.


Y u m! Ice cream on wheels.


Ground Zero!


Time Square!





Dag 3 tog vi oss till West Village och flanerade längs fina gator innan vi var tvugna att gå till Magnolia Bakery för att införskaffa en varsin cupcake innan vi turistade vidare till Carries lägenhet och Marc By Marc Jacobs. En lunch senare på ett annat deli ställde vi oss i tkts kö för att fynda Broadway biljetter! Vi lyckades hamna bland dem första och knep ett par fina biljetter till Mamma Mia. Därefter köpte jag en frappe och tog mig an Broadway och Time Square och allt vad affärer innebär on my own! Sen blev det drinkar på TGIS innan vi äntligen fick gå på Broadway! Som var bäst ever! Sen kunde vi somna lyckliga.


West Village.










Beslutsångest som vanligt.






Carries lägenheet.










Lunch vid sidan av Time Square.


Quesadillas!






Hej Time Square!








En Pink Cosmo med sockervadd någon?! Tgis kan sin sak.








Broadway snacks!


Broadwaay!




Time Square!






Vi kunde inte låta bli.







Dag 4 regnade det faktiskt på dagen så vi tog skydd av affärerna längs med femte avenyn och Broadway mot Greenwich Village och flanerade runt Union Square. Lunchade på sista delit för den här gången där i krokarna och en avlastning på hotellet senare tog jag mig an andra delen av femte avenyn (också kallad den östra delen) och sightsade förbi Rockefeller Center och Radio City mellan Forever21, Saks, AX, Zara m.fl! Sen blev det favorit i repris och middag i sängen framför tvn och passande nog Sex and the City!


St. Patrick's Cathedral!


Femte avenyn!


Rockefellah!


Väärldens godaste sallad från Europan Café! Väärldens.

Dag 5 knöt vi ihop säcken, drog en sista raggarrunda in town för att inte ha missat något (speciellt inte ett bra köp eller tre) Jag fick äntligen lägga korvarna på mina Ray Bans som fått munnen att vattnas ett bra tag, och till världens bästa pris dessutom! Macys is the place to be. Note to myself! Sen var det bara att slänga upp 21 kg på ryggen, 15 kg på ena armen, 5 kg på andra och en ful hatt på huvudet som jag fick av hotellägaren för svettfärden mot flygplatsen och taaxfreeen! Hattjvln åkte i papperskorgen två gator senare men packningen klarade sig hem safe efter några pauser och svordomar!

St. Patrick's Cathedral


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0